WHY BE ORDINARY WHEN YOU CAN BE EXTRAORDINARY?
Kellys gjør mer enn bare reklame – vi skaper, formidler og forsterker budskap!

Hvis du er kjent med bedriftene i Stavanger-området, er Kellys en liten, men viktig del av forklaringen. Gjennom skilt på bygg, biler med dekor, reklame og profileringsartikler, og et skarpt øye for trender, detaljer og ideer, har Kellys siden 1993 satt preg på bybildet og Stavanger-regionens uttrykksform.

Reklame forsterker alt du gjør. Det handler om kommunikasjon, om å bli sett og forstått, om å bygge en identitet, om stolthet blant dine ansatte og lojalitet hos dine kunder. Vi hjelper deg med både design og idé-prosess, til å finne og utforme det riktige uttrykket som formidler ditt budskap best mulig.

Det du ser ofte blir du glad i. Kellys er ledende i markedet på bildekor og de gratis reklameflatene du al- lerede har. Og ikke uten grunn! Som autorisert 3M-produsent og med produksjonsutstyr fra kvalitetslever- andører som Canon, Seiko, Summa og Gerber, er du i trygge hender og alltid garantert en førsteklasses gjennomføring.

Har du behov for profilering? En total makeover eller bare det lille ekstra? Inspirasjon får du på kellys.no, på vår instagram eller Facebook-konto. Her finner du bilder av flere av våre referanseprosjekt. Du er også hjertelig velkommen til en prat hos oss i Luramyrveien 21 – like ved Kvadrat. Drop innom, slå på tråden på 51 63 10 70 eller send oss en mail på post@kellys.no